Bevestigingsmaterialen

Grid View:

Ahead stuurpenhouder Basil voor KF adapterplaten - zwart

(0)
17,85€

De Basil Ahead-Stemholder KF is een Ahead-stuurpenhouder, gemaakt van aluminium. Die perfect aansluit op Basil fietstassen en manden die al voorzien zijn van de KF- adapterplaten. De houder is op twee..

Bevestigingsset Basil Green Life MIK - zwart

(0)
3,57€

Basil Green life bevestigingsset MIK is een set van 4 brackets om de Basil Green life mand op de MIK adapterplaat te monteren in zowel lengte als breedterichting. Afmetingen: 3 x 1 x 1 cm (Buitenw..

Bevestigingsset voor Basil fietsmand met WSL

(0)
16,42€

Heb je een Basil fietsmand voorzien van het WSL-systeem en mis je een deel van het WSL-systeem? Geen probleem. Het WSL bevestigingssysteem, bestaande uit vier stuks, is apart verkrijgbaar. Dankzij de ..

Bevestigingssysteem A-head New Looxs Rapid Lock Systeem

(0)
14,42€

Het New Looxs Rapidlock systeem is een bevestigingssysteem voor afneembare manden. Je monteert het systeem samen met de mand op je stuurpen. Direct met twee bouten te monteren. In lengte en hoogte ver..

Bevestigingssysteem A-head New Looxs Smart Lock Systeem

(0)
14,42€

Het New Looxs Smartlock systeem is een bevestigingssysteem voor afneembare manden. Je monteert het systeem op je stuurpen en klikt daar vervolgens de mand op. Direct met twee bouten te monteren. In le..

Bevestigingssysteem Oversized New Looxs Turn Lock Systeem voor 31.8 mm sturen

(0)
18,13€

Het New Looxs Turnlock systeem is een bevestigingssysteem voor afneembare manden. Je monteert het systeem aan je stuur en klikt daar vervolgens de mand op. Geschikt voor stuurbuis diameters van 22 t/m..

Haak voor Basil hook-on lock systeem (groene vlag)

(0)
3,57€

De twee haken van het Hook-On systeem zijn onderdeel van het Hook-On bevestigingssysteem. Met dit systeem bevestig je eenvoudig een Basil fietstas aan je bagagedrager. Kenmerken: Merk: Basil Materi..

Krathaak - voor het veilig vervoeren van een krat op je fiets

(0)
9,15€

Krathaak - voor het veilig vervoeren van een krat op je fiets Merk: Mirage Model: Krathaak Basismateriaal: Kunststof Basiskleur: Groen Hoogte eenheid: 10 mm 100% Nederland product 20 kg. draagk..

Lockpin met hangslotje Basil MIK SIDE - geschikt voor MIK SIDE tassen - RVS

(0)
11,89€

Met de MIK SIDE Lockpin blijft jouw tas altijd stevig vast op de fiets. Geen zorgen meer dat jouw fietstas loskomt! Deze lockpin met hangslotje bieden je net dat extra beetje veiligheid. Voor het ..

MIK Double Decker Basil voor MIK adapterplaat 25 x 11 x 1 cm - zwart

(0)
10,71€

Wil je graag meerdere MIK-accessoires combineren? Een hondenfietsmand en een dubbele fietstas? Of een mand of trunkbag in combinatie met een dubbele fietstas? Dat kan met de MIK double decker! Deze tu..

Rubberen ringen voor Basil Buddy draadkoepel (4 stuks)

(0)
3,57€

Wil je de Basil Buddy koepel op de Basil Buddy hondenfietsmand bevestigen? Dan krijg je standaard vier rubberen ringen bij de draadkoepel geleverd. Het kan natuurlijk voorkomen dat één of meerdere rub..

Simson Inbusbout M5 x12 + borgmoer RVS

(0)
2,48€

Simson inbusboutjes met roestvrijstalen moeren voor het vastzetten van bijvoorbeeld het spatbord of een bidonhouder. De afmeting van de inbusboutjes (5x12mm) is ideaal voor spatbord montage zonder dat..

Simson Spatbordboutjes 5 x 12 mm (5 stuks)

(0)
1,81€

Simson Spatbordboutjes voor het monteren van het spatbord. De boutjes zijn gegalvaniseerd en geschikt voor zowel het voor- als achterspatbord van je fiets. Met een speciale afmeting van 12 mm lopen de..

Stuurpenhouder Basil BasEasy - zwart

(0)
8,57€

De Basil Baseasy stuurpenhouder is een onmisbaar fietsaccessoire als je beschikt over een afneembare stuurtas of fietsmand. De stuurbochthouder is geschikt voor zowel een dames- als herenfiets. Je koo..

Verhogingsset WSL Basil - grijs

(0)
7,14€

Heb je een Basil fietsmand met het WSL systeem en past deze niet op je drager? Omdat de bagagedrager bijvoorbeeld oploopt? Geen probleem. Kies dan voor de Basil verhogingsset. Dankzij deze set, bestaa..

1 - 15 van 16 (2 pagina's)