Poetsmiddelen

Grid View:

Bike protector Cyclon Instant Polish Wax - 2,5 liter (navulling)

(0)
41,76€

Bescherm je fiets en laat hem stralen als nieuw. Met CyclOn Bike Protector breng je een beschermende coating aan die de lak van je fiets tijdelijk beschermt. Deze finish zorgt ervoor dat vuil zich m..

Bike soap kit Schwalbe

(0)
28,60€

BIKE SOAP Super reinigend effect en gaat tot 100 wasbeurten mee Alleen natuurlijke ingrediënten, biologisch afbreekbaar Startset met blik + biologische paardenhaarborstel..

Cyclon Essential Pack Wax Lube

(0)
24,82€

Een klein beetje aandacht voor je fiets rondom elke rit houdt je fiets in topconditie. Daarom zijn er de Cyclon Essentials. Vier producten en een eenvoudig stappenplan waarmee jij jouw fiets snel weer..

Niet op voorraad
Quickview

Fietsonderhoudsset M-Wave 4-delig

(0)
19,22€

Onderhoudsset om de fiets in conditie te houden: Inhoud: Fietsreiniger Wax Kettingonderhoud Special olie..

Fietsreiniger Dr.Wack F100 Bicycle Cleaner voor de werkplaats - 5 liter

(0)
45,92€

Powergel voor intensieve reiniging Biedt de beste reiniging en hoogste materiaalcompatibiliteit! Bevestigd door Dr. Wack onderzoekslaboratorium en onafhankelijke producttesters!! Geschikt voor de ge..

Motip Cycling Bikeshine & Protect - 400ml

(0)
6,55€

Gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. Shine & ..

Super wash Airolube 500ml

(0)
5,68€

"Airolube Super Wash is een plant based fiets-, motor- en autoshampoo voor het reinigen van lakken. De natuurlijke formule reinigt moeiteloos vet en vuil. Daarnaast zorgt de Super Wash voor een vlekke..

Waterloze reiniger Dr.Wack F100 Express Care

(0)
9,18€

Snelle reiniging zonder water tussendoor en overal - uitstekende materiaalcompatibiliteit Waterloos reinigen ook ideaal voor e-bikes Zachte reiniging en verzorging in één stap Ideaal voor gemidde..

1 - 9 van 9 (1 pagina's)