Smeermiddelen

Grid View:

Simson Derailleur PTFE Spray 400ml

(0)
6,84€

De Simson Derailleur PTFE spray 400ml is een hoogwaardig smeermiddel voor derailleurmechanismen en derailleurkettingen. Zorgt voor een langdurige smering die blijft werken onder zware belasting. Vermi..

Simson Fietsolie Bio Naturel 100ml

(0)
4,50€

De Simson fietsolie Bio is een universeel smeer- en poetsmiddel voor fietsen (sport-, cross-, tour- en mountainbikes). De fietsolie is naturel en biologisch afbreekbaar. De fietsolie wordt geleverd ..

Niet op voorraad
Quickview

Simson Kogellagervet 100gram

(0)
5,23€

Simson Kogellagervet voor het smeren van de kogellagers van bijvoorbeeld fietsen, bromfietsen, en motoren. Beschermt de kogellagers tegen corrosie en voorkomt het inwerken van stof, vuil en water. S..

Simson Kruipolie 100ml

(0)
4,50€

Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen l..

Simson Naaimachine Olie Naturel 100ml

(0)
4,50€

De Simson Naaimachine Olie is een Paffinische olie speciaal ontwikkeld voor het smeren van zeer gevoelige mechanische onderdelen. De zuiverheid van de olie is zeer hoog waardoor deze geschikt is voor ..

Simson Poetsolie 100ml

(0)
4,50€

De Simson Poetsolie naturel 100 ml is uitstekend voor het onderhoud van lak, chroom en fietsdelen zodat deze weer gaan glimmen! De poetsolie onderhoud de lak en heeft een goede roestbeschermende eigen..

Simson PTFE Spray 400ml

(0)
5,64€

De Simson PTFE Spray 400ml is een hoogwaardige smeermiddel voor kettingen , derailleurs, kabels pedalen en andere bewegende en kunststof delen. Zorgt voor een langdurige smering die blijft werken onde..

Simson Siliconen Spray 400ml

(0)
5,64€

De Simson Siliconen Spray 400 ml is een hoogwaardig smeer- en beschermingsmiddel voor vele toepassingen! Deze spray verhindert het aanhechten van vuil en beschermt tegen vocht en roest. De spray werkt..

Simson Vaseline 100 gram

(0)
5,08€

De Simson Vaseline is een transparante glij-, smeer- en beschermingsmiddel voor vele toepassingen! De waterafstotende werking beschermt tegen corrosie aan onder andere velgen, spaken en chroomdelen. ..

Simson Vaseline Spray 400ml

(0)
8,34€

De Simson Vaseline Spray 400ml is een transparante glijmiddel, smeer- en beschermingsmiddel voor vele toepassingen! De waterafstotende werking beschermt onder andere velgen, spaken en chroomdelen tege..

1 - 10 van 10 (1 pagina's)