Trekking / stadsfiets

Grid View:

Pedaalset 9/16" Ergotec 836 met kogellagers - zwart

(0)
25,46€

Anti-slip nylon pedaal met stalen as en kogellagers. Het anti-slip oppervlak van schuurpapier zorgt voor een veilige stand, zelfs als het nat is. Grootte: 111x87 Lager: kogellager Reflectoren: geïn..

Pedaalset 9/16" Ergotec EP-S met EP-lagers 105 x 100 mm - zwart

(0)
31,58€

Zoals alle EP-pedalen heeft de sportieve, slanke ergotec EP-S concave loopvlakken. Het slipvaste oppervlak van schuurpapier geeft de voet ook in natte omstandigheden een stevige houvast. Hoogwaardige ..

Niet op voorraad
Quickview

Pedaalset BMX Tecora E allround lite - zwart

(0)
26,79€

Merk: Tecora E Basismateriaal: aluminium Basiskleur: zilver / zwart Reflector: nee Type pedaal: BMX Hoogte eenheid: 20 mm..

Pedaalset BMX Tecora E TecMulti - zwart

(0)
62,84€

Merk: Tecora E Basismateriaal: aluminium Basiskleur: zwart Reflector: nee Type pedaal: BMX Hoogte eenheid: 20 mm..

Pedaalset Edge Comfort anti-slip - zwart

(0)
3,70€

De Edge Comfort antislip pedalen zijn geschikt voor vrijwel iedere fiets, maar met name populair op stads-, trekking- en E-bike fietsen. Deze zwarte pedalen zijn voorzien van reflectoren en een zwarte..

Pedaalset Edge Comfort anti-slip - zwart (werkplaatsverpakking)

(0)
2,56€

De Edge Comfort antislip pedalen zijn geschikt voor vrijwel iedere fiets, maar met name populair op stads-, trekking- en E-bike fietsen. Deze zwarte pedalen zijn voorzien van reflectoren en een zwarte..

Pedaalset Edge Comfort City - zwart

(0)
7,55€

De Edge Comfort City anti-slip pedalen zijn geschikt voor vrijwel iedere fiets, maar met name populair op stads-, trekking- en E-bike fietsen. Deze zwarte pedalen zijn voorzien van reflectoren en een ..

Pedaalset Edge Comfort Luxe anti slip - zwart

(0)
15,41€

De Edge Comfort Luxe antislip pedalen zijn geschikt voor vrijwel iedere fiets, maar met name populair op stads-, trekking- en E-bike fietsen. Deze zwarte pedalen zijn voorzien van reflectoren en een s..

Pedaalset Edge Trekking Comfort - aluminium

(0)
9,92€

De Edge Trekking comfort pedalen zijn sterk en duurzaam. Dankzij hun antislip profiel van rubber bieden deze pedalen een goede grip in alle omstandigheden. Ze zijn voorzien van reflectoren aan beide z..

Pedaalset Edge Trekking Easytrack - zwart

(0)
5,13€

De Edge Trekking EasyTrack pedalen zijn luxe fietspedalen, vervaardigd uit duurzaam materiaal. De pedalen zijn voorzien van reflectoren en aan beide kanten een zwarte rubberen antislip laag voor extra..

Pedaalset Edge Trekking Ultra anti-slip - zwart

(0)
11,35€

De Edge Trekking pedalen zijn sterk en duurzaam. Deze pedalen zijn geschikt voor vrijwel iedere fiets, maar met name populair bij de sportieve fietser met stads-, tour- en E-bike fiets. De pedalen van..

Pedaalset Ergotec 191 anti-slip met industrielagers - zilver/zwart

(0)
35,05€

Lichtgewicht, sportieve aluminium pedaalset met anti-slip contactoppervlak en stalen as met industrielagers. Type fiets: stadsfiets / trekking Kleur: zilver/zwart Materiaal: Aluminium en rubber La..

Pedaalset Ergotec 658 9/16" met reflector - zilver/grijs

(0)
22,20€

De Ergotec 658 platformpedaalset heeft een aluminium behuizing en een versterkte 9 mm as. Deze pedaalset is hiermee zeer geschikt voor huurfietsen en transportfietsen. Type fiets: stadsfiets Kleur: ..

Pedaalset Ergotec 831 anti-slip- zwart

(0)
39,68€

De pedaalset met industriekogellager en CroMo-as heeft een antislipoppervlak van schuurpapier, waardoor de voeten veilig blijven zitten, zelfs onder natte omstandigheden. Eigenschappen: Type fiets..

Pedaalset Ergotec EP-1 anti-slip- zwart

(0)
27,54€

Met zijn grote, ergonomisch gevormde oppervlak omsluit het nieuwe EP-1 pedaal de zool van uw voeten en zorgt voor een optimale krachtoverbrenging. Dit zorgt er ook voor dat problemen zoals gevoelloosh..

1 - 15 van 73 (5 pagina's)